Събития

Любомир Любомиров – Digital 4 Varna

Любомир Любомиров е посветил близо 15 години на създаване и дистрибутиране на комерсиално съдържание. ВАРНА: Морската столица на SEO специалистите и автори на най-качественото съдържание.

Digital 4 Varna е най-новото събитие в концепцията Digital 4. Първото му издание се проведе преди няколко месеца, а само след броени дни Морската столица пак ще бъде дигитален хотспот. Наречете ни пристрастни, но като организатори няма как да не харесаме факта, че есенния D4V е резултат от огромното желание на публиката да присъства отново на подобни форуми. Именно това ни нахъса да повторим емоцията по организирането на продължение. Този път форматът ще е в един ден, а темата ще бъде E-Commerse и предизвикателствата на Дигиталното присъствие.

Ако сте посещавали някое от изданията на Digital 4 Plovdiv, няма как да не сте усетили специфичната атмосфера на събитието. Тук липсва припряната нервност, лекторите са повече от надъхани да споделят, а публиката е любопитна, активна и … чудесна, разбира се. Някои казват, че Градът под тепетата е всъщност такъв – спокоен и лежерен, поел неотклонно по целта си и безкомпромисен по пътя към успеха. Сигурно е така, знае ли човек. Факт е обаче, че събитие с „пловдивски патент“ се състоя край черноморския бряг и то с успех, който едва ли е бил очакван дори от самите нас.

Без да скромничим излишно: Digital 4 Varna – SEO & Content Marketing е най-значимото маркетингово събитие за 2019 година във Варна! Доказват го фактите и статистиките, но по-важното е, че го потвърждават и мненията на участниците. Обратната връзка е изцяло положителна, но това освен признание и ни задължава отново да предложим най-интересните теми, поднесени от водещите професионалисти в България. Варна се оказва една печеливша карта, със сигурност потенциалът на Digital 4 Varna ще се развива тепърва. Така че, спокойно – ще става все по-интересно в Морската столица.

Digital 4 Varna се реализира от двама души, които празнуват своя имен ден на 17 септември -Любомир Атанасов от Дигитална агенция SEOMAX и Любомир Любомиров от Copywrite Studio. Вторият от тях се е посветил близо 15 години на създаване и дистрибутиране на комерсиално съдържание. Копирайтингът и Контент Маркеинга са материя, която има ключово значение за успеха на един бранд. Всичко е комуникация и комуникацията е всичко. Ако заложите на правилните послания, адресирани до вашата аудитория, успехът е въпрос на време, казва брадатия копирайтър и се усмихва, пушейки вездесъщата си лула.

 

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close