IT NewsНовини

SEOMAX и Alternative Advertising – обединение, което открива нови хоризонти

Софийската агенция Alternative Advertising става част от семейството на SEOMAX

Само преди броени дни стана ясно, че софийската рекламна агенция Alternative Advertising  се присъединява към голямото семейство на Дигитална агенция SEOMAX. Новината беше оповестена официално от двете агенции в техните профили в социалните мрежи. През последните години двете компании активно си партнират в общи проекти и откриват споделени ценности, което превръща обединението им в естествена следваща стъпка.

Alternative Advertising e рекламна агенция, специализирана в организиране на събития и BTL активности. Компанията притежава дългогодишен опит на пазара и се е наложила като една от водещите агенции в тази сфера, която печели доверието на множество клиенти през последните 13 години. Доказателство за това е портфолиото ѝ с клиенти, в което присъстват редица разпознаваеми брандове – както български, така и  международни. Сред тях се открояват имена като Microsoft, Fashion Days, Pepsi, Audi, Lidl, HELL, Каменица и др. 

Във връзка с това как се е стигнало до обединението с Дигитална агенция SEOMAX, от екипа на Alternative Advertising споделят:

От дълги години си партнираме с тях във връзка с различни проекти и начинания. Тяхната експертиза и професионално отношение, както и ценностите им като грижа и прозрачност към клиента, съвпадат с фирмената ни философия и бяха определящи при вземането на решението за обединяване на силите.”

Основната мотивация на двете агенции да предприемат тази важна крачка е желанието им да предоставят на клиенти си още по-голям набор от услуги, с помощта на които да развиват техните  брандове успешно и да постигат високи резултати. Едновременно с това компаниите запазват високото качество на предлаганите от тях услуги, както и отличното клиентско обслужване.

Богатият опит в организирането на събития, офлайн реклама и BTL активности, който Alternative Advertising притежава, в съчетание с голямото портфолио от услуги на SEOMAX за дигитална реклама, SEO оптимизация и уеб разработки, осигурява огромен потенциал и позволява на клиентите да получат пълният спектър от инструменти, с които да затвърдят присъствието на своя бранд и да увеличат неговата разпознаваемост.

Припомняме, че в началото на 2019 г. Дигитална агенция SEOMAX се обедини с друга пловдивска агенция – Tendrik, което я превърна в една от водещите дигитални агенции в Южна България. Усилията на компанията за разрастване и развитие не спряха дотук и в последната година част от семейството на SEOMAX станаха Copywrite Studio на най-добрия копирайтър на България – Любомир Любомиров от Варна, както и дигитална агенция WEDEOM в Пловдив. Този иновативен подход позволи на SEOMAX да разшири своето портфолио от услуги и да допълни екипа си с опитни специалисти, заявявайки за пореден път своите сериозни намерения да бъде  една от водещите агенции за дигитален маркетинг на национално ниво.

Тагове
Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close