IT NewsНовини

Българска компания прави корпоративното ниво на мрежова сигурност достъпно за малкия и средния бизнес

Кибер заплахите постоянно се развиват и представляват сериозна опасност за бизнеси, които не са заели необходимите мерки, за да се предпазят. Докато големите корпорации могат да си позволят да инвестират значителни средства, за да гарантират защитата на чувствителни данни, то не такова е положението за малкия и среден бизнес.

Той е уязвим и често може да стане обект на кибератаки, които да нанесат сериозни и скъпоструващи щети. Това обаче не означава, че не съществуват подходящи съвременни и високотехнологични решения за сигурност, насочени към малки и средни компании.

Българска компания прави корпоративното ниво на мрежова сигурност достъпно за малкия и средния бизнес

Българската IT компания Advanced Firewall Solutions излиза на международния пазар с нова услуга, предназначена значително да повиши нивото на защитеност на малкия и среден бизнес. Услугата Managed Firewall дава възможност на тези компании да работят в ниши, достъпът до които преди това е бил запазен единствено за големите играчи, поради високите изисквания и съответстващите им високи разходи за сигурност.

Новата услуга, разработена от Advanced Firewall Solutions, предлага значителни предимства за бизнесите, които решат да се възползват от нея. На първо място, това е нейната достъпност, особено в сравнение с варианта да поверите поддръжката на корпоративната сигурност на Вашия вътрешен IT отдел.

Така ще може да разтоварите вашите заети със задачи IT специалисти. Трябва да вземете предвид и факта, че често служителите не разполагат с необходимите специализирани знания и компетентности, за да гарантират високо ниво на защитеност, а това води до сериозни рискове за сигурността на Вашия бизнес.

В случай, че решите да се насочите към наемането на специалисти по мрежова сигурност, които да присъедините към Вашия екип, трябва да знаете, че откриването на добри и опитни професионалисти е трудно, а разходите за заплати – високи. Това превръща този вариант за решение в неподходящ за по-малките компании, които не могат да си позволят инвестиции от подобен мащаб.

Със своята услуга, Advanced Firewall Solutions предлагат адекватно решение на проблема с липсата на тясно специализирани кадри на пазара, поясняват основателите на компанията Иван Радев и Юрий Славчев и допълват, че за да имате достъп до най-новите инструменти и сертифициран персонал, вече не е нужно нито да ги наемате, нито да ги имате в офиса си.

Екипът на компанията е изграден от опитни инженери, сертифицирани от водещи производители на мрежово оборудване от следващото поколение, като Cisco, Palo Alto, Fortinet, Check Point, които работят в съответствие с най-добрите практики.

В допълнение, услугата Managed Firewall предлага гъвкавост и е подходяща за бизнеси от различни сфери на дейност – IT, образование, финанси и др. Специалистите на компанията ще Ви предложат индивидуално решение, което да бъде изцяло съобразено с конкретните нужди на Вашия бизнес.

С помощта на най-новите технологии от следващо поколение, Вашият бизнес ще може да отговори на най-строгите изисквания за сигурност, включително и на постоянно променящите се и нарастващи правителствени регулации, нарушаването на които би могло да доведе до сериозни негативни последици.

Повече информация за Advanced Firewall Solutions и тяхната нова услуга ще откриете на официалния сайт на компанията: https://advancedfirewallsolutions.com/

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close