IT CompaniesКариера

Digital Stars търси най-добрите млади дигитални маркетолози в България

Digital Stars търси ⭐ най-добрите млади дигитални маркетолози в България.
Запознай се с Конкурса за най-добри млади дигитални маркетолози на България 2019.

Конкурсът “Digital Stars” цели да намери най-добрите и млади дигитални маркетолози в България в 10 различни категории и да ги отличи за техните умения и постижения. Това е първо издание на конкурса, а организатор на събитието е IMG – Internet Media Group.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България.

Участие в конкурса “Digital Stars” могат да вземат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. За целта е необходимо да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Участието в конкурса е напълно безплатно. Пълната информация относно правилата за участие може да видите в раздел “Правила”.

Безпристрастно жури от специалисти ще оцени всички участници и ще избере победители в 10-те състезателни категории, а престижните отличия ще бъдат връчени на бляскава гала вечер!

➡️ Кандидатирай се за участие или номинирай достоен кандидат.
Краен срок: 27.10.2019г.

➡️ Научи повече и се регистрирай на: https://digitalstars.bg

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close