IT News

Финансовите технологии. Еволюции във Fintech

Появата на виртуалната валута Биткойн  тласна финансовия свят към значителни промени, които продължават да текат и днес. Как се променят финансовите технологии? Ставаме ли свидетели на нова технологична ера, която завинаги ще остави в миналото книжните банкноти?

Усъвършенстването на финансовите технологии неминуемо повлия на бизнеса. Какви иновативни модели за трансфериране на валута ни очакват в бъдеще? Всичко, което е свързано с разрастването на Fintech ще бъде обсъдено на конференцията „Fintech, Blockchain & Cryptocurrency Regulation 2019“.

Къде ще се проведе?

Конференцията е една от общо 13-те тематични конференции, които ще бъдат изнесени на  Bulgaria Digital Week 2019 в периода 23-ти – 28-ми септември 2019-та година в рамките на 75-я Международен технически панаир в град Пловдив.

Събитието обхваща в големи мащаби IT сектора и последните иновации свързани с него – както в бизнеса, така и в технологичния свят.

Презентациите ще бъдат допълнени от 13-те конференции, в които ще вземат участие едни от най-преуспелите професионалисти в своя бранш.

Повече за „Fintech, Blockchain & Cryptocurrency Regulation 2019“

Конференцията ще се проведе на 24.09.2019-та година. Всяка от лекциите е с продължителност до 30 минути, като началото е от 10:00 часа. Ще се обсъдят широкоспектърни теми, свързани с финансовите технологии: дигиталните банки, различните платежни системи, Блокчейн технологията и нейната роля в сферата на финансовите услуги, виртуалните валути и др.

Сред лекторските имена са тези на Мартин Богданов – изпълнителен директор на Paysera България; Стойчо Недев – технически директор на DAVID Holding Inc и над 30-годишен опит в софтуерната индустрия; Васил Дъбов – главен блокчейн съветник в „ТЕХ ПАРК ОПТЕЛА“ АД, Пловдив.

Събитието е достъпно за всеки, който се вълнува от бъдещето на финансовите технологии. Без значение дали сте начинаещ в сферата или имате дългогодишен опит зад гърба си, лекциите са чудесна възможност да надградите своите знания и да се срещнете с водещи специалисти в областта.

Не се колебайте да пристъпите прага на технологичния свят –  Bulgaria Digital Week 2019 е мащабно събитие, което отваря невъобразими хоризонти!

Подробности може да откриете на официалния сайт: https://bdw.bg/konferentsii/fintech-blockchain-cryptocurrency-regulation-2019/

Тагове
Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close