E-Commerce

Изграждане и скалиране на eCommerce бизнеси

EcommX

С безкрайния брой избори за технически и бизнес партньори, често е скъпо и времеемко докато се намери правилния. Има по-лесен начин. Ние предлагаме доказани решения, от пресяти партньори, адаптирани към специфичните нужди на всеки търговец. Вместо да търсите и оценявате доставчици за вашите технически и бизнес нужди, ние правим това за вас.

Изграждане и скалиране на eCommerce бизнеси

В последните 5 години, опитът ни в електронна търговия, софтуер, маркетинг и работа с данни помогна на над 100 търговеца от почти всеки край на Европа да намерят правилните партньори и да осъществят значителен растеж.

Работата с eCommX ви спестява време, като в същото време максимизира резултатите от всяка дигитална трансформация. Изпълнението на комплексни проекти за електронна търговия е отъпкана пътека за нас, поради това, че често изграждаме задания и стратегии за нови проекти, както и координираме всички замесени страни, за да гарантираме прогрес и успех.

Нещо повече, ние ви подкрепяме да разширявате цифровия си бизнес стъпка по стъпка, като гарантирате стабилен и непрекъснат растеж с течение на времето.
Работата с eCommX Ви дава достъп до нашата партньорска мрежа, за да избирате от над 100+ инструмента и услуги, които ще ускорят и оптимизират Вашия растеж. Нашият подход включва детайлен UX одит, препоръки и съвети, както и план за действие чрез кампании за растеж.

Услуги:

Подбор на партньори
Намирането на най-подходящия партньор е труден процес. Ние правим това за вас, като оценяваме различни агенции и сравняваме спецификации на различни технологични и маркетингови решения, адаптирано към вашият моментен статус и нужди.

Изграждане и управление на уеб магазини
Инвестирането в разработката на уеб магазин не е гаранция за възвръщаемост. Вместо да контролирате сами работата на множество агенции и услуги, ние можем да намалим риска, като управляваме проекти от ваше име.

eCommerce кампании за растеж
Преходът към най-добрите и скъпи инструменти и услуги в неподходящия момент може да ви струва цяло състояние. Ние препоръчваме дигитални решения, синхронизирани с бизнес модела ви и етапа на развитие на бизнеса, за да осигурим стабилен растеж във времето.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close