IT NewsАкценти

Как да избера лаптоп на моето момиче?

Всеки успешен модерен мъж от време на време се сблъсква с въпроса: кой лаптоп да подари на своето момиче? Дизайнерите веднага помислиха за този проблем и пуснаха няколко разновидности на лаптопи с различни цветови гами. На първо място, избирайки такъв подарък за момиче, човек трябва да вземе предвид неговите характеристики.

Възможността да се използва не само за забавление, но и частично за работа. В някои случаи може би си струва да вземете само за работа?

Но! все още има някои особености в женската психология и се опитайте да ги вземете предвид при избора на лаптоп за вашата приятелка, съпруга или дъщеря.

  1. В допълнение към факта, че лаптопът ще се използва според своето пряко предназначение, главно за комуникация в Интернет, за търсене на филми, музика и за проследяване на най-новите тенденции в света на модата. Отдавна е забелязано, че жените общуват повече в социалните мрежи, което означава, че имат нужда от вградена видеокамера и добър микрофон. Въз основа на това бяха определени основните критерии за лаптопи за момичета, стилност и дизайн, удобство, ниско тегло, възможността да работят с него. Женският лаптоп има друга МНОГО важно предназначение. Всички приятелки, които го видят за първи път, трябва да възкликват WOW! и да си умират от завист. Е, разбира се, в идеалния случай много момичета ще се задоволят с думи като: „о, колко хубав!“ или „о, какъв е хубав, малък (червен, розов) и т.н.

Какво предполага това? Това означава, че лаптопът трябва да бъде или модерен, така че приятелките да знаят за него … Или поне да изглеждат като скъп и престижен лаптоп, а параметрите на този лаптоп не са толкова важни, опитната жена ще може да ги скрие, тъй като знае как да се скрие твоята възраст …

  1. Жените все още са „по-слаб пол“ … Разбира се, почти невъзможно е да се убеди жена, решила да постигне нещо, но също така няма да бъде щастлива да влачи тежък лаптоп за дълго време. Ако тя планира да носи лаптоп със себе си, дори и в колата, е по-добре да изберете компактен модел. (Отново приятелката ще възкликне „колко е сладък!“)
  2. Жените се обличат много по-елегантно от мъжете и предпочитат ярки цветове не само в предмети от гардероба си, но и в околните неща и в аксесоарите. Затова червените лаптопи са толкова популярни при тях. Днес цветовата схема е активно наситена и почти всеки производител се опитва да изненада максимално клиента си с игра на цвят, кристали, различен модел или надписи, разгледайте в Izot Computers. Обърнете внимание на стила на вашето момиче. Спомнете си каква е тя: делова, строга или лекомислена студентка. Едва след това можете да изберете цвета и дизайна, които да отговарят на нейния начин на живот.
  3. Момичетата не се интересуват от игри, което означава, че не е необходима мощна видеокарта. Добрите филми и графични произведения, файлове могат да бъдат гледани с обичайната вградена видеокарта. Какъв трябва да бъде мониторът? Тук определено трябва да изберете монитор от 11 до 13 инча, малък няма да е много удобен за работа, кореспонденция някъде сред природата, голям ще заеме много място.
  4. Жените са свикнали да избират подходящите аксесоари за гардероба си. Те също ще се опитат да вземат интересни аксесоари за своя лаптоп. А добре подбран аксесоар за лаптоп е: чанта, мишка, флаш устройство, външен твърд диск, те могат да оценят не по-малко, а понякога дори и повече от самия лаптоп. За мъжете е трудно да го разберат, но наистина е така и защо не го използвате.

Как да направите подаръкът за вашето момиче по-индивидуален

Ако решите да похарчите значителна сума пари, за да дадете на приятелката или дъщеря си лаптоп, отделете още малко от времето си, за да направите този подарък по-личен.

Инсталирайте сладък романтичен скрийнсейвър, запишете любимата и музика, поставете например вълнуваща програма за избор на прически и качете нейната снимка там, всичко това няма да изисква допълнителни разходи, но ще направи подаръка незабравим!

Ако притежавате Photoshop, тогава сами можете да направите поздравителна картичка.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close