IT NewsНовини

Кандидатствайте в третото издание на Digital Stars – Конкурса за най-добри млади маркетолози

За трета поредна година Конкурсът Digital Stars търси най-добрите млади дигитални маркетолози на България. Ако и вие сте млад специалист, избрал да се развива в някое от направленията на дигиталния маркетинг и смятате, че притежавате необходимите знания и качества, това е възможност, която не бива да пропускате!

Кандидатствайте в третото издание на Digital Stars - Конкурса за най-добри млади маркетолози

Кой може да се включи?

Целта на Digital Stars е да открие и отличи млади таланти в различни области на дигиталния маркетинг. През последните две години, в конкурса бяха отличени общо 16 амбициозни специалисти, които очароваха журито с интересни проекти, креативен подход и постигнати високи резултати.

Право да се включват в Конкурса  имат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 16-35 години, с до 5 години професионален опит в сферата. Участието е напълно безплатно!

За да участвате в Конкурса е необходимо да попълните формата за кандидатстване и да представите свой проект, осъществен в последните 2 години, с който се гордеете.

Правилата на Конкурса позволяват и да номинирате ваш колега или познат, който смятате, че заслужава да спечели престижното отличие. Ако познавате подходящ кандидат не се колебайте да го номинирате.

Категории

Тази година отличия ще бъдат връчени в 10 състезателни категории:

  1. Платена реклама;
  2. Маркетинг в социалните мрежи;
  3. Оптимизация за търсещи машини (SEO);
  4. Маркетинг чрез съдържание;
  5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
  6. Автоматизации, чат ботове и Имейл маркетинг;
  7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;
  8. Творчески маркетинг;
  9. Електронна търговия;
  10. Видео маркетинг.

Краен срок за участие

Поради въведените противоепидемиологични мерки, организаторите на конкурса – Digital Foundation взеха решение да удължат сроковете за кандидатстване и да дадат шанс на повече млади хора да се включат.

Кандидатури и номинации ще се приемат до 23:59 ч. на  26 Септември.

Наградите на победителите ще бъдат връчени на специална гала вечер, която ще се проведе на 18 Ноември 2021 г. , като част от програмата на Digital4Plovdiv.

Как ще бъдат избрани отличените кандидати?

Разбира се, това е още един важен въпрос. Всяка година журито нa Digital Stars включва изявени и доказани специалисти в различни сфери на дигиталния маркетинг. Те оценяват безпристрастно всички кандидатури и избират кои от тях са най-достойни и заслужават да бъдат отличени.

В социалните профили на Конкурса вече започна обявяването на журито. Ако Ви е любопитно кой специалисти ще бъдат част от журито тази година, посетете страницата на Digital Stars във Facebook.

Защо да кандидатствате?

Digital Stars открива широки възможности пред младите специалисти. Участието ви в конкурса ви позволява не само да си “сверите часовника” заедно с други ваши колеги, но и да получите обратна връзка и препоръки от едни от най-големите експерти в сферата у нас.

Не подценявайте и възможността да изградите нови и полезни социални контакти и да се запознаете с интересни хора по време на бляскавата Церемония по награждаване на отличените.

Не отлагайте вашата кандидатура за следващата година, а кандидатствайте още сега, като посетите www.digitalstars.bg!

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close