IT NewsНовини

“Конкурсът Digital Stars отличи най-добрите млади маркетолози за 2020”

Тазгодишното издание на Digital4Plovdiv завърши с успех, въпреки всички препятствия на епидемиологичната обстановка в България. Събитието успя да запази традицията да представи на обществото най-новите и интересни тенденции в дигиталния маркетинг и технологиите.

По време на събитието на Гала вечер се проведе второто издание на конкурса Digital Stars, който цели да намери най-добрите млади дигитални маркетолози в България в 10 различни категории и да ги отличи за техните умения и постижения.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кaриерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България.

За оценяването на кандидатурите организаторите на конкурса са се погрижили журито да е включва в състава си водещите специалисти на дигиталния маркетинг и технологиите в България.

Тази година отличията в категориите се присъдиха на впечатляващи млади маркетолози, които показаха креативност и аналитично мислене и се справиха блестящо със своите проекти:

  1. Платена реклама(PPC) – Ивайло Тодоров
  2. Маркетинг в социалните мрежи – Виктория Георгиева
  3. Оптимизация за търсещи машини (SEO) – Димитър Карамаринов
  4. Маркетинг чрез съдържание – Василена Василева
  5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие – Кристин Тодорова
  6. Автоматизации, чат ботове и Имейл маркетинг – Михаил Атанасов
  7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг – Ивана Димитрова
  8. Творчески маркетинг – Вера Пицева
  9. Електронна търговия – Благовест Каменов
  10. Видео маркетинг – Лариса Илиева

Конкурсът се организира от Digital 4 Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close