Компании

Платформата Беталив Мениджмънт

Платформата Беталив Мениджмънт

Дигитализацията на процесите стои в основата за развитие на всяка една модерна компания. Беталив Мениджмънт Платформи™ могат да Ви помогнат, в това да управлявате в реално време Вашия бизнес и служители значително по-ефективно – от управление на работното време и правилно приоритизиране на дейностите, през професионално обучение и поставяне на ясно измерими цели, до това да имате контрол над търговските и финансовите процеси и да приключвате проектите си по план. Всички платформи са конструирани да бъдат логически лесни за работа, предоставят подробен репортинг и анализ и намаляват администрацията до нула. Дефинирането на нива на достъп за различните потребители гарантира конфиденциалност на бизнеса, но също и възможността бъде погледнат от различни перспективи. Беталив Мениджмънт Платформи™ са напълно адаптируеми както по отношение на функционалности и модули, така и относно дизайн и визия. Платформите са практически приложими за всички видове устройства и нямат ограничения по отношение на време и място или брой потребители.

Платформата Беталив Мениджмънт

Нашите предимства

Поглед от Ваша страна
Можем да Ви предоставим най добрите решения за управление на продажби, тренинг и бизнес, които да Ви покажат комплексната картина за Вашата компания. Улесняваме Ви в контролирането на бизнеса, неговото по-добро анализиране и вземането на правилните решения.

Интегрирани решения
От нашата компания Вие получавате едновременно концепция и реализация. Ние избираме и менажираме решения в зависимост от Вашите специфични нужди или изисквания. Нашият подход и консултация са уникални – тъй като Вашия бизнес е също уникален.

Иновативни решения
Ние следваме водещите тенденции в мениджмънта и можем да предоставим комплексни програми за управление в дигитален формат. На база последните IT технологични възможности получавате иновативни решения чрез Платформи за управление на бизнеса.

Фокус върху резултати

Всички наши решения са практически ориентирани и направени по мярка. Дефинираме специфични критерии за успех и ги оценяваме на всчики етапи. Работим едновремено с всички йерархични нива и координираме програмите си с това.

Ефективност на разходи и време
Като компания от реалния бизнес, ние предоставяме решения, които са ефективни по отношение на разходите. Знаейки важността на Вашето време – ние полагаме специални усилия да го спестим, чрез оптимизация на процесите, при това – без да правим компромиси по отношение на качеството.

Бизнес експертиза
Зад нашата организация стои опит от над 15 години в Управление на биснес. Работата ни със топ международни и български компании ни е предоставила уникални познания, но в същото време ни задължава за непрестанни ангажираност и усъвършенстване.

Проверете резултата на Вашите търговски умения през платформата ни за оценяване в 7 основни категории:

  • Обучение
  • Оценяване
  • Цели
  • B2B продажби
  • B2C продажби
  • Онлайн продажби
  • Работно време
  • Проекти
  • Бизнес показатели

Платформата Беталив МениджмънтБеталив Мениджмънт | Тренинг. Продажби. Бизнес Решения. (betalivem.com)

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close