ИТ НовиниКомпании

Старт на иновативния софтуер ERP4 – умен инструмент за управление на бизнес процесите

Старт на иновативния софтуер ERP4 – умен инструмент за управление на бизнес процесите

„Роял Софтуер“ ООД е изцяло българска компания, създадена от двама приятели Людмил Георгиев и Мартин Шипкалиев, която е специализирана в разработването на интелигентни бизнес софтуери и ERP системи от ново поколение.

Зад създаването на смарт технологията стои екип от специалисти, над 12 години опит и много часове усилен труд и старание, за да са сигурни че продуктът, който предлагат, наистина ще е от полза за хората и бизнеса, улеснявайки работата и оптимизирайки фирмените процесите.

„Развитието на технологиите дават много повече и по-лесни варианти да следите всичко случващо се във Вашия бизнес на дневна база в реално време. Няма как да се пренебрегне влиянието на ERP системите в днешния бизнес свят. ERP4 е единна система за планиране на ресурсите на фирмата, съвкупност от много функционалности, за да можете в крайна сметка да имате контрол над всичко.“, каза един от създателите – Людмил Георгиев.

ERP4 системата е смарт технология – колаборация от складова програма, софтуер за производство и умни бизнес решения в едно, която оптимизира фирмените процеси. Тя помага на компаниите да развиват своя бизнес и осигурява висока степен на интеграция и надеждно управление на всички процеси.

„Много фирми са на мнение, че внедряването на една такава програма е твърде сложен процес. Всъщност, това схващане е напълно погрешно. Ръководните кадри във всяка една фирма биха се адаптирали много бързо към работата със софтуера и по този начин ще могат да обучат ефективно и своите служители от отделните екипи. Естествено, при необходимост, екипът на ERP4 може да извърши задълбочено обучение на тема “Как се работи с ERP4 системата?”, на място пред персонала и задълбочено да разясни начина на работа с програмата.“ каза Мартин Шипкалиев при представянето.

ERP4 системата със своя BI (Business Intelligent) модул позволява на ръководните кадри в компанията да анализират справките не само за финансовите резултати, но и много по-детайлно и задълбочено да определят ефективността на всеки от бизнес отделите, както и на всеки от членовете на екипите. Това позволява оптимизиране на разходите, повишаване на оборота и увеличаване на печалбите на компанията.

На въпросът дали ERP4 e достъпна за всяка компания и бизнес, Людмил Георгиев каза:

Една от основните ни задачи при създаването на ERP4 системата беше да я направим достъпна за всеки бизнес и компания, която иска да стане част от съвременния бизнес свят, да подобри ефективността си, да минимизира разходите и да увеличи печалбите си. Месечния абонамент за ERP4 системата се равнява на една минимална работна заплата, а работата и процесите, които извършва за безценни.“

Повече информация за ERP4 системата може да прочетете на сайта: www.erp4.bg, където ще видите и различните пакети, които се предлагат или да изпратите индивидуално запитване към екипа.

Подобни публикации

Back to top button
Close