IT NewsНовини

Умният гардероб на Samsung AirDresser , който почиства, изсушава и глади дрехи

Всички подробности за чисто новия продукт на Samsung. Умният гардероб на Samsung е предназначен да революционизира домашния метод за пране и гладене. Няма повече пералня, сушилня или ютия.

Преди няколко дни Samsung Electronics представи чисто нова и функционална категория уреди, която се нарича AirDresser.

Умният гардероб на Samsung AirDresser , който почиства, изсушава и глади дрехи

Умният гардероб на Samsung: как работи?

Това са няколко малки гардероби, които обещават да перат и гладят дрехи. И обещанията определено се спазват.

Механизмът им работи благодарение на технологиите, използвани от перални машини, климатици и хладилници. Затова чрез пара, обезводняване и дезодориране те гладят, освежават, дезинфекцират и парфюмират дрехи.

Възможно е също така да се контролира от разстояние, чрез свързано към него приложение, с което може да се зададе най-подходящата програма.

Според описанието на южнокорейската марка, AirDresser използва налягане и висока температура за стерилизиране и отстраняване на миризми от дрехи. Всички в пълна тишина!

Трябва да се каже, че този смарт гардероб на Samsung спестява не само време, но и пари и вода, тъй като не използва почистващ препарат или омекотител за тъкани.

Как работи конкретно AirDresser?

Както се очаква, благодарение на налягането и температурата, той стерилизира и премахва миризмите от дрехите в пълна тишина.

AirDresser завършва програмата с сушене при ниски температури, което елиминира всякакви гънки от дрехите. Следователно с този гардероб бихме могли да се сбогуваме с пералните машини и най-вече с много мразеното гладене.

Трябва да закачим дрехите само на подходящите куки на уреда и да започнем най-подходящия цикъл на почистване.

Samsung гарантира, че неговите продуктови процеси елиминират бактериите и акарите. Умният гардероб може да се използва и за почистване на плюшени играчки. Никаква лоша миризма не издържа на интелигентното почистване на умния гардероб, дори не е най-трудно да се елиминира и миризмата на дим.

В допълнение към всичко това Samsung твърди, че това устройство носи и икономия в икономически план: първо на дрехи, които са по-малко повредени. И след това върху вода и перилни препарати, които обикновено използваме в традиционното пране.

В онлайн магазина на Samsung UK устройството се продава за 2368 евро.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close