IT NewsНовини

VAIO представи лаптоп с огромен брой конектори и портове

Модерните лаптопи стават все по-тънки и по-леки от устройствата от минали поколения, но заедно с габаритите на корпусът, броят на портовете в тях също е намалял. В отговор на тази тенденция японската компания VAIO представи лаптопа SX12 с 12,5-инчов екран.

VAIO представи лаптоп с огромен брой конектори и портове

Този лаптоп се откроява сред своя вид с голямо разнообразие от конектори. В същото време самото устройство е относително малко, а дизайнът му може да се нарече ергономичен. SX12 може да се нарече „наследник“ на модела S11, но новият модел е увеличил екрана и е добавил повече функции.

VAIO представи лаптоп с огромен брой конектори и портове

Що се отнася до последния, SX12 има почти всички конектори, които могат да потрябват в процеса на работа. Това са три USB-A порта, USB-C порт, пълен размер SD карта, порт за слушалки, Ethernet и дори VGA, които са пренебрегвани от преобладаващия брой производители.

Що се отнася до платформата, SX12 има четириядрени процесори Core i5 или i7 от осмо поколение. Има опционален LTE модул – ако имате нужда от него, можете да закупите подходящия модел. Теглото на устройството е само 888 грама.

Според тези, които вече са тествали това устройство, то е подходящо за работа на екскурзии или офис / дом. Батерията трае няколко часа работа. Тракпадът е доста голям, удобно е да се работи с него.

Вярно е, че цената на лаптоп SX12 не е малка. Пуснат е в продажба в Япония на цена 1100 $ за базовия модел и 2000$ за по-стария модел. За началото на продажбите в САЩ и Европа, производителят все още не е съобщил нищо.

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close