Събития

Bulgarian digital week 2019 – сигурна крачка към бъдещето!

Като културна столица за 2019-та година, Пловдив може да се похвали с голяма наситеност на интересни и полезни събития. С идването на есента обаче, гражданите и гостите на града ще имат възможността да станат част от събитие с международни мащаби – като част от 75-я Технически панаир – един от най-големите бизнес форуми на Балканите, ще се проведе Bulgarian digital week 2019. Това е един обещаващ проект, който си поставя за цел събирането на водещи фирми в IT сферата. Всичките ще представят последните иновации в дигиталния свят, а също така ще запознаят аудиторията с продуктите и услугите си.

Защо да посетите дигиталната седмица?

Събитието дава големия шанс на всеки присъстващ да се срещне отблизо с топ професионалисти, които ще помогнат с ценни съвети и напътствия. Млади специалисти, студенти и хора с интереси в  IT областта – всички те могат да почерпят полезна информация, която може да не намерят никъде другаде.

Освен това, в едно от основните звена на събитието – IT Career Fair, ще бъде обособена кариерна зона, в която ще бъдат обявявани реални свободни позиции в престижни фирми. Това значително увеличава шансовете в намирането на мечтаната работа, свързана със специалността или личните интереси.

Digital Summit събира в себе си 13 конференции по актуални теми в сферата на дигитализациите. Участие ще вземат над 250 лектори, които вдъхновяващо и увлекателно ще споделят своя собствен практически опит и ще разкрият някои от тайните на добрия бизнес.

И не на последно място – събитието обещава да бъде зрелищно. Предвидени са атрактивни демонстрации на иновативни и интересни изобретения в специално обособената зона Smart Corner. Дигиталното шоу е особено подходящо за децата и юношите; за тях също така ще се организират специални работилници, в които те самите ще влязат в ролята на изобретатели.

Защо да станете изложител?

Bulgarian digital week 2019 не е полезно и вълнуващо преживяване не само за посетителите. То е особено важно и за самите изложители. Очаква се на панаира да има над 700 изложители – представители на водещи фирми не само на територията на България, но и от чужбина. Презентирайки своите продукти и услуги, всяка компания получава възможността да бъде забеляза от останалите фирми. Това е крачка не само към намирането на нови клиенти или служители, а също и към завързването на нови партньорства и професионални контакти.

Над 250 лектори ще насочат усилията си към популяризирането на дигиталните технологии и тяхното водещо значение за успешното развитие на всеки съвременен бизнес. Тринадесет конференции и повече от 50 интерактивни дейност – това е само част от една глобална кауза, която има за цел достигането нови кариерни върхове с помощта на технологиите.

Дистанционно излъчване

Поради засиления интерес към събитието, то ще бъде излъчено и дистанционно.

Нищо обаче не би се сравнило с живото присъствие и възможността за толкова важни срещи и познанства отблизо!

Bulgarian digital week 2019 Ви очаква да дойдете – град Пловдив, международен Технически панаир, палата номер 10. От 23 до 28-ми септември включително.

Нека заедно да пристъпим в бъдещето без колебание!

За повече информация, посетете сайта на събитието: https://bdw.bg/

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close