75tr International Technical FairMarketing

Digital Expo 2019 – нови хоризонти за Вашата дигитална маркетинг агенция

Digital Expo 2019 – нови хоризонти за Вашата дигитална маркетинг агенция. Притежавате дигитална маркетинг агенция? Нуждаете се от клиенти, на които не само да помогнете да разширят бизнеса си, а и пред които сами да се позиционирате като професионалисти, за  да бъдете търсени и препоръчвани?

Интернет е необятна трибуна с неограничени възможности. Всички предлагания и търсения са ориентирани натам и Вие знаете това добре. Но ако можем да Ви предложим място, на което да се срещнете очи в очи със своите бъдещи клиенти? Без виртуални бариери, без колебания дали Вие сте точната фирма, от чиито услуги се нуждаят?

Кое е това място?

Мястото е Пловдив, събитието е 75-я международен технически панаир – една от най-престижните бизнес срещи, които се осъществяват на територията на България.

От 23-ти до 28-ми септември, там ще се проведе дългоочакваното изложение Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019, с основна мисия да представи пред широката аудитория последните иновации в технологичния свят. Досега няма друго мероприятие у нас, което да организира в по-голям мащаб демонстрации, продукти и обсъждания в сферата на телекомуникационните и информационни технологии.

Как да се включим в Digital Expo 2019?

Digital Expo е специално обособена част от изложението, в което различни фирми участват със свой собствен щанд. Те имат възможността в продължение на 6 дни да презентират себе си и своите услуги. Ставайки част от тях, гарантирано с Вас и Вашата работа ще се запознават хиляди хора на ден.

Подробности за запазване на място и наемането на щанд, може да откриете на следния адрес: https://bdw.bg/digital-expo/

Да поговорим в цифри

На миналогодишния панаир участие взеха 586 изложители – 225 български и 361 чуждестранни, сред които бяха водещи компании от Европа, Азия и Северна Америка. Проведоха се 5 тематични конференции с 236 лектори и 1374 участници. Общият брой на присъстващите в събитието достигна 28 000 души. А нашите стремежи са да продължаваме да вървим заедно нагоре и да подобряваме личните си рекорди.

Не пропускайте възможността да се присъедините и затвърдите фирмените си позиции.  Bulgarian digital week 2019 е идеален шанс да се срещнете и с други колеги, с които да обмените ценен опит, както и да разширите професионалните си контакти.

Очакваме Ви!

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close