75tr International Technical Fair

Дигитални решения за хотели и ресторанти

Тази есен Еврейската столица на културата  – Пловдив ще събере на едно място част от най-изявените специалисти в областта на дигиталните иновации. Те ще бъдат лектори и ще предадат своите знания на посетителите на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019. Събитието ще се проведе в дните между 23-ти и 28-ми септември – като част от програмата на 75-я Международен технически панаир. По време на дигиталната седмица ще се състоят общо 13 конференции по актуални теми. Една от тях – “Digital Marketing Strategy for Hotels and Restaurants“ (Дигитални решения за хотели и ресторанти) е посветена на изграждането на успешни маркетингови стратегии за управление на хотели и ресторанти.

По време на конференцията „Дигитални решения за хотели и ресторанти“ ще бъдат обсъдени важни въпроси, сред които как собствениците на хотели и ресторанти да привличат повече клиенти и да отговорят на високите им очаквания. Специалистите ще дадат полезни съвети за изграждане на положителна репутация на бранда, а също така ще споделят какви са актуалните тенденции  за реклама в социалните мрежи.

Сред лекторите са водещи специалисти като Александър Ненов, Дидо Григоров, Петър Дяксов, Христина Петков, Валерия Захариева и т.н. Конференцията ще започне в 10:00 ч. и ще продължи до 17:00 ч.

Пълният списък на лекторите, както и програмата на цялото събитие е достъпна на официалния сайт на Bulgarian Digital Week.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close