IT ManagerIT NewsНови продуктиНовини

Етаргет България представя Socia Display: Нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти

Водещата програматик платформа у нас обяви, че от началото на тази седмица започва да предлага нова услуга за рекламни агенции и крайни клиент.

Водещата програматик платформа у нас обяви, че от началото на тази седмица започва да предлага нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти, която може автоматично да създава банери от публикации в социалните мрежи.

За първи път в България ще бъде представена услугата Social Display  – https://www.social-display.eu/, която със сигурност ще бъде полезна за различни бизнеси, които редовно създават съдържание за социалните мрежи Facebook, Linkedin, Twitter (следва и Instagram) и искат да имат допълнителна видимост на своите послания от същото това съдържание без допълнителни усилия.

Христо Николински, управител на Етаргет България сподели:

Етаргет България представя Socia Display: Нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти„Основното предимство на Social Display е простотата на цялата система и същевременно нейнана ефективност. След първоначалната връзка с Facebook страницата на клиента, всичко се случва автоматично. Всяка нова публикация ще бъде добавена към банер в рамките на 1 час от публикуването в социалната мрежа. В същото време тази кампания може да бъде насочена по същия начин, както стандартните дисплейни кампании в Програматик платформите: според интересите на потребителите, местоположението, социално-демографските данни или конкретното разположение на банерите.

Всичко, което се иска от вас е да “захранвате” вашите социални мрежи със снимки, видеа, текстове, а ние редовно да ги превръщаме в динамични банери със стандартни размери без никакви допълнителни усилия от ваша страна.

Така потенциалните ви клиенти и заинтерсовани постоянно ще виждат нови банери онлайн без да се налага вие постоянно да подавате обновени визии за целта, както при стандартните ни формати.”

Ние сме заинтригувани! А ако вие искате да разберете повече за Social Display, вижте как работи на сайта на компанията: https://www.social-display.eu/

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close