E-CommerceСъбития

Какви са актуалните тенденции в електронната търговия?

През септември Международният технически панаир Пловдив ще бъде домакин на един от най- мащабните и дългоочаквани форуми, по време на който ще бъдат представени актуалните достижения в сферата на информационните технологии и комуникациите. Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 е обещава атрактивна програма за всички, които решат да посетят събитието. В нея са включени и тринадесет конференции, в които едни от  най-извените специалисти ще дискутират интересни и значими теми. Една от тях е посветена на актуалните тенденции в областта на електронната търговия.

Конференцията ““E-Commerce 4.0 &  Omnichannel Transformation“ ще разкрие редица примери и работещи решения за развиването на успешен бизнес в сферата на електронната търговия. Постоянно увеличаващия се брой на хората, които избират да пазаруват онлайн, създава конкуренция и динамична среда за фирмите в сектора. По тази причина, лекторите на събитието ще обърнат внимание на теми като омниканалната търговия, която предоставя повече възможности и по по-добро потребителско преживяване.

Лектори на конференцията ще бъдат доказани специалисти в областта на електронната търговия, сред които: уеб консултантът Йордан Геновски, председателят на Българската екомерс асоциация Жанет Найденова, Огнян Попов – основател на “Prospecto group”и други. Всички те ще отговарят на въпросите на посетителите по време на събитието. То ще се проведе на 27 септември с начален час 10:00. Присъствието на конференцията изисква предварителна регистрация, която може да заявите от сайта на Bulgarian Digital Week 2019.

Тагове
Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close