IT CompaniesКомпании

Какво е SEOMAX?

SEOMAX е дигитална агенция, която специализира в изграждане на цялостни дигитални стратегии и управление на рекламни проекти за страната и чужбина, ориентирана в постигане на печеливши резултати за клиенти от различни вертикали.

Зад SEOMAX стои обединението на екипите на онлайн маркетинг звеното на Internet Media Group и дигитална агенция Tendrik, които са развили над 6 успешни собствени бранда в най-различни сектори от 2007 насам. Успоредно с това, сме помогнали на над 300 клиенти в България и по света да стартират и наберат популярност в интернет.

SEOMAX е нашият бранд за вътрешния пазар, който се фокусира изключително върху дигитален маркетинг. Целта на SEOMAX e постигане на максимален ефект за Вашия бизнес в рамките на маркетинговия бюджет. Иначе казано, не се впускаме в това да “правим SEO”, а подбираме действията, които биха донесли най-добри резултати за Вашия бранд в момента.

Услуги, които обичаме да изпълняваме за нашите клиенти: Изработка на сайтове и онлайн магазини, Поддръжка на сайтове, Seo оптимизация, Интернет маркетинг, PPC реклама в мрежите на Google и Facebook, Социални мрежи, Графичен дизайн и още няколко, които ще намерите горе в бутона „услуги“.

Нашата специалност са брандовете – помогнали сме на над 300 бранда да израснат

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close