МаркетингСъбития

Конференция: Video&Social Media Marketing

Конференция „Video&Social Media Marketing“ – Топ лектори разкриват тайните на дигиталния маркетинг. Bulgaria Digital Week 2019 ще е едно от ключовите събития в света на дигиталните технологиите. То ще се проведе в рамките на 75-я международен технически Панаир в град Пловдив.

Дигиталната седмица ще обхваща периода от 23-ти до 28-ми септември 2019-та година. Основните акценти ще включват в себе си презентации на различни иновативни изобретения, представяния на водещи фирми в сферата на IT бизнеса, а също и провеждането на 13 тематични конференции.

Какво ще представляваVideo&Social Media Marketing“?

Ако Вашите интереси обхващат сферата на дигиталния маркетинг и заснемането на въздействащ видео материал, то значи събитието „Video&Social Media Marketing“ е Вашето място. На конференцията ще бъдат разгледани важни теми, свързани с алгоритмите на социалните мрежи, използването на реклами във Facebook, различни съвети за заснемането и качването на видео, тактики, които да се приложат в платформи като Instagram и YouTube, някои от тайните на имейл маркетинга и др.

Темите ще дискутират някои от най-успелите специалисти в областта. Сред тях са:

Любомир Дуцолов-Любашки, продуцент и режисьор

Боян Москов, създател на Griva Cosmetics

Мартин Попов, създател на интернет маркетинг блог и дългогодишен професионалист в областта на интернет маркетинга и рекламата

Любомира Любенова, специалист във видеомаркетинга

Петър Владимиров, директор „Обслужване на клиенти“ и партньор в дигитална агенция Interactive Share, основател на Inbound.bg – студио за Дигитален маркетинг и Интернет реклама

Защо да присъстваме на конференцията Конференция: Video&Social Media Marketing?

Всеки един от лекторите ще сподели своя ценен професионален опит, ще даде точните съвети и насоки, ще отговори на Вашите въпроси, свързани с израстването в сферата на дигиталния маркетинг.

Конференцията е отворена за посещение, както за начинаещи и любители, така и за специалисти, които желаят да разширят познанията и контактите си, а също и да обменят опит.

Лекциите ще се провеждат в рамките на целия ден, стартирайки от 10:00 часа. Всяка една от тях ще бъде с продължителност от половин час.

Не отлагайте повече възможността да опознаете всички лица на дигиталния маркетинг – Вашето присъствие на „Video&Social Media Marketing „ е Вашият шанс за това! Bulgaria Digital Week 2019 Ви очаква!

За допълнителни детайли може да посетите официалния сайт на събитието:  https://bdw.bg/konferentsii/video-social-media-marketing/

Тагове

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close