75tr International Technical FairE-Commerce

Конференция “Growth Hacking & Lean Digital Transformation“

Конференция “Growth Hacking & Lean Digital Transformation“- Съветите на водещи мениджъри за ефективен бизнес

В седмицата между 23-ти и 28-ми септември в Пловдив ще се проведе едно от най-дългоочакваните и атрактивни събития в България, посветено изцяло на новостите в света на дигиталните технологии. Програмата на Bulgarian Digital Week ще изкуши над 30 000 души да посетят Международния технически панаир Пловдив. Централна роля в нея взема Digital Summit – в рамките на който известни експерти ще дискутират значими теми. Една от предизвикващите силен интерес конференции е на тема “Growth Hacking & Lean Digital Transformation“.

Тя ще събере едни от водещите мениджъри на известни технологични компании, които ще споделят своя изключително ценен опит по пътя към лийн трансформацията техния бизнес. Присъстващите на събитието ще имат възможността от първо лице да чуят с какви трудности са се сблъскали те, опитвайки се да подобрят ефективността на компаниите си и какви решения са открили.

Лектори на “Growth Hacking & Lean Digital Transformation” ще бъдат успешни мениджъри като Любомир Атанасов, инж. Владислав Великов, инж. Николай Чалъков, Темелко Делчев и др. Пълният списък на лекторите, както и темите, които те ще засегнат в своите презентации, може да откриете в официалния сайт на Bulgarian Digital Week 2019 – https://bdw.bg.

Събитието ще се проведе на 26 септември, а отриването му ще започне в 10:00 ч. Всичко които желаят да присъстват, могат да заявят участието си, попълвайки формата за регистрация в сайта.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close