75tr International Technical Fair

Конференция „Logistic of the future. Supply chain management & fulfillment solutions“

Логистичните решения на бъдещето

По време на Международния технически панаир Пловдив (23-28 септември) ще се проведе Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – мащабен форум, които събира на едно място водещи специалисти в светата на дигиталните иновации, технологични компании, лидери на пазара, инвеститори, представители на държавните институции, учени, изобретатели, студенти и любители. Организаторите на събитието са се постарали да направят една изключително интересна и ангажираща програма за всички тях. Важна част от дигиталната седмица са тринадесет тематични конференции, гост-лектори на които ще бъдат едни от най-опитните експерти в различните области.

На 27 септември ще се проведе конференцията на тема “Logistic of the future. Supply chain management &  fulfillment solutions”. По време на събитието, известни специалисти  ще обсъдят актуалните тенденциите в областта на логистиката и ще представят възможностите, които новите дигитални технологии предлагат. Също така ще бъдат дискутирани важни теми, сред които предизвикателствата при доставки за крайния клиент, дигитални решения при управление на логистиката, как да спестите разходи и да оптимизирате веригите на доставки и т.н

Лектори на събитието ще бъдат вещи специалисти като Христо Радичев от Mediapost Hit Mail, Светослав Димитров от Balkan Ecommerce, Милена Рамчева от Metrica и др. Списък с всички лектори и темите, по които ще говорят, може да откриете в официалния сайт на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – https://bdw.bg.

 

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close