75tr International Technical FairIT CompaniesКариера

Обучение за WordPress уеб сайтове по време на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Николай Кръстев е SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google Ads, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Завършил е обучения и специализации на компаниите лидери в дигиталния маркетинг и реклама като Google, Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft, HubSpot,SEMrush, Eventbrite и много други.

Оптимизира уеб сайтове за търсачки от 2009 г. насам. Има широки познания по Онлайн маркетинг и реклама, включващи SEO, SEM, Маркетинг в социалните мрежи, E-mail маркетинг, Google Ads и като цяло PPC рекламата, Копирайтинг, Изграждане на уебсайтове и онлайн магазини и др. Той е Google local guide, ниво 8, както и част от единственото подразделение на Google Developers Community Groups у нас – GDG Sofia. Работил е по десетки проекти на фирми или организации в България, Румъния, Англия, Италия, Германия, Франция, Америка и Канада. Лектор е на конференции, семинари и обучения за малкия и среден бизнес.

Обучение за WordPress уеб сайтове по време на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

С колеги развива NT Websites – компания за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, базирани на най-използваната в света система за управление на съдържанието – WordPress. Editor и contributor в екипа на преводачите и contributor в маркетинг екипа в WordPress.org

Обучение за WordPress уеб сайтове по време на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Номиниран е за наградата “Герой на децата” през 2018 г. с инициативата му за „Безопасен Интернет“ за деца от 5-ти и 6-ти клас, с която е обиколил десетки държавни и частни училища в страната.

Здравейте, г-н Кръстев, бихте ли се представили с няколко думи?

Здравейте, казвам се Николай Кръстев и от години с колеги изработваме WordPress уеб сайтове и онлайн магазини за бизнеса.

Бихте ли обяснили на читателите ни, които не знаят, какво точно е WordPress?

WordPress е система за управление на съдържанието, създадена преди 17 години, посредством която можете да създадете напълно безплатно уеб сайт и да представите своите идеи или услуги в интернет. Над 34% от всички уеб сайтове в света се задвижват от WordPress и това не е случайно – WordPress е безплатен за инсталиране, лесен е за поддръжка и доработка и има версии на почти всички познати езици, сред които и български. На WordPress се правят всякакви уеб сайтове – блогове, каталози, онлайн магазини, фирмени сайтове (така наречените сайтове-визитки) и др. Едни от най-големите уебсайтове в света са правени на УърдПрес.

От кога се занимавате с WordPress?

С WordPress работя повече от 5-6 години, а допринасям за WordPress общността от 3, ако не се лъжа. Допринасям с преводи и редакции на теми и разширения, помагам за маркетиране на платформата, организация на тематични конференции и събития, водим обучения.

Какво ще представлява обучението, което сте подготвили за Bulgarian Digital Week?

Курсът ще бъде в рамките на един ден на 26.09.2019 г. ( четвъртък) от 10 до 17 часа. Той ще е полезен за всички, но най-доволни ще останат собствениците на технологични компании и стартъпи, които имат желание да се запознаят в детайли с платформата WordPress и да разберат възможностите на най-използваната система за управление на съдържанието в света. Обучението ще покрие основната информация, която е нужна за направата на безплатен уеб сайт и поддръжката му, така че няма да е подходящо за напреднали разработчици и дизайнери.

Участието в курс WordPress уеб сайт е безплатно.

Програмата на курса може да видите тукhttps://bdw.bg/digital-show/

Всички желаещи да научат повече за WordPress уеб сайтовете и искат да си направят сами собствен сайт с минимален бюджет, могат да се запишат за обучението на https://bdw.bg/#registracya

Обучение за WordPress уеб сайтове по време на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Какво мислите за Bulgarian Digital Week?

Изключително съм щастлив, че ще имам възможност да взема участие в едно от най-големите събития у нас за тази година. Смятам, че по този начин се развива целият дигитален бранш и събитието ще бъде полезно както за ръководните длъжности в една компания, така и за тези, които работят и тепърва искат да се развиват. Очаква ни цяла една седмица, изпълнена с множество лекции и обучения, представени от едни от най-добрите специалисти у нас, така че няма търпение да дойде септември и да се видим там!

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close