75tr International Technical FairIT NewsАнализи

„Перспектива 2020“ – Ще умре ли журналистиката?

Живеем в ключова епоха за журналистиката – епоха, в която стойността ѝ е значително понижена, тъй като безплатните източници на информация заливат хората. Фейсбук е сред платформите, на които мнозинството  безпрекословно вярва.

Едно от оръжията, с които разполага и винаги е разполагала журналистиката, това е Истината. Но как да бъде различена тя от потребителя? Претопяват ли се качествените информационни материали в морето от недостоверност и изопачени факти? Обречена ли е журналистиката да отмре и ако не – какъв облик трябва да приеме, за да отговори на новите тенденции?

По тези и други въпроси, свързани с иновации в съвременната журналистиката, ще се говори на специално организираната за целта конференция „Перспектива 2020“.

Къде и кога?

Мястото е град Пловдив, на 75-я технически панаир. От 23.09 до 28.09. 2019-та, в рамките на Панаира ще се проведе мащабно по своите размери събитие – Bulgaria digital week 2019, което обхваща последните технологични иновации и представя водещи фирми в IT сектора.

Паралелно с това ще бъдат изнесени 13 тематични конференции, кръгли маси, дискусии и работни срещи. „Перспектива 2020“ ще се проведе в деня на откриването – 23.09.2019-та година.

Лекторите

Всяка от темите ще се разглежда в рамките на половин час. В недрата на съвременната журналистика с Вас ще се гмурнат следните лектори:

Митя Иванов и Иво Илиев, които ще говорят за пропагандата, фалшивите нови и информационната война

Проф. д-р Илиана Павлова, която ще претегли плюсовете и минусите на роботите-журналисти

Евелина Андреева и въпросите, свързани с развитието на мултимедийната журналистика

Мирослава Вълкова – за PR и реклама в журналистиката

Лектори ще бъдат също Йордан Ангелов – ръководител “Training Center IJ” и Томислав Савов – основател и главен редактор на SocialEvo.net.

При наличие на интереси в областта, „Перспектива 2020 – Нови печеливши бизнес модели и иновации в съвременната журналистика“ е Вашата конференция. Заповядайте на 23.09.2019-та от 13:00 ч., за да я открием заедно и разберете още актуални подробности!

Повече информация може да получите на официалния сайт: https://bdw.bg/perspektiva-2020-zhurnalistika-i-pr-v-savremennoto-obshtestvo-problemi-idei-inovatsii/

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close