ИТ Новини

SuperHosting.BG – платформа за цялостно развитие на онлайн бизнес

Все повече традиционни бизнеси се преориентират към дигиталното пространство, а други, които стартират тепърва, го правят изцяло в интернет, без каквото и да е физическо присъствие. Отворените платформи, като WordPress, и достъпните SaaS решения, като Shopiko и Сайт билдър, правят стартирането на бизнес по–лесно от всякога.

СуперХостинг.БГ е доверен партньор на дигиталните предприемачи в тяхното бизнес пътешествие от самото начало – съзряването на бизнес идеята, през избора на подходяща платформа и допълнителни услуги, чак до правилното комуникиране и предлагане на бранда, продуктите или услугите.

Надеждната и защитена хостинг услуга е базата, която гарантира сигурно място за всеки нов уеб проект. Освен това обаче клиентът получава много повече, като професионална 24/7 поддръжка и консултации, отиващи далеч отвъд стандартния технически съпорт и все по-често решаващи специфични бизнес казуси.

Една такава нова услуга е професионалната WordPress поддръжка. Тя е разработена в началото на миналата година и може да бъде добавена към всеки хостинг план с инсталиран WordPress сайт. Услугата е подходящо решение за различни типове клиенти – от малки бизнеси, до големи онлайн магазини. Предоставя експертно съдействие и спестява време при казуси като обновяване на сайта, решаване на проблеми с достъпа до администрацията, както и на такива, свързани със сигурността, ускоряването на сайта, създаването на среда за тестване на различни промени и други.

В портфолиото на СуперХостинг.БГ влизат и множество инструменти за по-лесно създаване и управление на WordPress сайтове, направо през администраторския панел на хостинга, както и специализирана поддръжка за тях.

Над 350 домейн разширения могат да бъдат закупени на superhosting.bg. От популярните top-level домейни, като .com, .net, .eu, през националния – .bg, до разнообразие от така наречените нови домейни – .online, .store, .art и пр., изборът е голям и позволява да откриете перфектната половинка за името на своя бизнес или личен сайт.

“Сериозни инвестиции правим и в системи за сигурност, които защитават клиентските сайтове от почти 100% от онлайн заплахите. Инвестиция, която малките бизнеси рядко могат да си позволят сами, а доверявайки се на нашите услуги, получават тази защита наготово.” – коментира Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Алтернативно решение са собствените SaaS решения за още по-лесно създаване на сайтове – Сайт билдър и Shopiko, позволяващи на всекиго да се сдобие с онлайн магазин или сайт визитка, без сериозна първоначална инвестиция.

Това включва всички аспекти – хостинг и домейн, изграждане на онлайн магазин при Shopiko чрез качване на снимки и описания на продуктите или пък на сайт визитка чрез Сайт билдър само с добре познатото drag and drop действие. Според спецификите си и двете услуги предлагат редица маркетингови услуги, интеграция с куриери, платежни системи, поддръжка и много други функции.

Неотдавна в Shopiko бе интегрирано решение от типа „Купи сега, плати после“ – NewPay. To дава възможност на всеки краен клиент за незабавно финансиране на покупката, като кандидатстването е еднократно, бързо и лесно. Налична е и една от водещите payment платформи в Европа – Settle. Settle съкращава значително check-out процеса, тъй като не изисква въвеждане на картови данни при плащане.

Интеграцията с euShipments пък е подходящо решение за всички търговци, които продават в България и извън нея. EuShipments предоставя вътрешни и международни куриерски услуги за 27 европейски страни. Освен куриерски услуги, интеграцията позволява и използването на фулфилмънт услуги.

Наред с това платформата предлага на търговците да добавят най-разнообразни (над 20) начини на плащане за улеснение на техните клиенти – плащане с кредитни и дебитни карти чрез Stripe, myPOS, ePay, PayPal, Paysera Webmoney, Борика, Trans.Card, картово плащане през Първа инвестиционна банка, през Райфайзен Банк, както и през Банка ДСК.

Друга възможност, която е достъпна за собствениците на Shopiko магазини, е интеграцията с дигиталните портфейли Pay By Vivacom, A1 Wallet, Phyre и BCAB Pay.

Сред отдавна достъпните в платформата, но все по-популярни, са ваучерите за продукти, които могат да се използват напред във времето – функция, която е особено полезна по време на Черен петък и най-вече през Коледно – новогодишните празници. Има и възможност за продажба на дигитални продукти – електронни и аудио книги, софтуер, дизайни, курсове и др.

Именно това е идеята на SaaS решенията – търговецът получава всичко необходимо, за да направи своя магазин без нужда от технически умения и да съсредоточи усилията си върху маркетинга, рекламата, обслужването и всички важни аспекти на бизнеса си.

В помощ на тези усилия идва и богатият информационен хъб, поддържан от компанията. Блогът, съдържащ над 1000 статии на български език, е настолно четиво за всеки онлайн предприемач, който иска да придобие познания в областта на дигиталния маркетинг, оптимизациите по сайта, съвети за уеб присъствието в специфични бизнес ниши като фотография и ресторантьорство и др. За всички любопитни дигитални хора е и помощната страница с повече от 1200 материала с отговори дори на най-сложните технически въпроси при работа с хостинг и SaaS услугите, както и с други популярни дигитални инструменти.

Екипът на СуперХостинг.БГ надгражда текстовото съдържание и с помощни видеа с конкретни стъпки и насоки при създаването на сайт визитка или пък онлайн магазин. Аудио статиите, разпространявани в най-популярните канали за аудио съдържание, са достъпен начин за учене дори и по време на шофиране, гответе или спорт.

Партньорската програма на компанията е ценена от дизайнери, маркетолози и уеб специалисти, тъй като създава мост между тях и клиентите им чрез  инструментите – хостинг, домейни и допълнителни услуги, необходими им, за да предоставят най-добрите резултат за всеки клиентски проект.

Основна цел за СуперХостинг.БГ е да подобрява нивото на дигитална грамотност и хигиената на използване на уеб пространството от малките и средни бизнеси в България. Това се постига с гъвкави бизнес решения, правилна и навременна комуникация – с разбираеми информационни кампании, достъпно и полезно съдържание, широка партньорска мрежа.

 

Подобни публикации

Back to top button
Close