Събития

Водещи компании представят дигитални решения за бизнеса

През септември в Града под тепетата ще се проведе седемдесет и петото издание на Международния технически панаир Пловдив. Той е един от най-елитните бизнес форуми не само у нас, но и в цяла Югоизточна Европа. Тази година организаторите са решени да направят събитието още по-атрактивно и модерно, като за целта основен акцент в програмата му ще бъде Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – на която ще бъдат представени последните иновации в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Непременно отбележете датите от 23-ти до 28-ми септември в календара си, защото  дигиталната седмица ще предостави на всички интересуващи се от технологии, богата програма и вълнуващо изживяване.

Множество изненади за посетителите на Bulgarian Digital Week 2019

Както вече споменахме, програмата на това мащабно събитие е наситена с атрактивни събития, които се окачва да привлекат интереса на над 30 000 посетители тази есен. Вижте какви изненади са подготвили организаторите на дигиталната седмица.

Типично в духа на Пловдивския панаир ще се проведе изложение на фирми. Този път обаче Digital Expo обещава да бъде много по-интересно, иновативно и различно от всичко до сега. В него ще вземат участие над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всяка от тях ще има специално изграден модерен щанд, където ще представи на присъстващите своите продукти. Представителите на фирмите ще разкажат повече за вълнуващия път на дигиталната трансформация, по който са поели и за ползите от прилагането на дигитални решения за бизнеса.

Digital Expo ще даде възможност на изложителите да разширят разпознаваемостта на своя бранд, да срещнат потенциални партньори, клиенти и дори инвеститори. Ако и вие искате да станете част от изложението, все още имате шанс да го направите, но побързайте, защото местата са ограничени.

Интересните събития не спират до тук. По време на дигиталната седмица ще се проведат 13 конференции, които ще засегнат проблемите и дигиталните решения в сферата на хотелиерския бизнес, дигиталния маркетинг, умните градове, стартъпите, логистиката и т.н. В тях участие ще вземат едни от най-извените специалисти с дългогодишен опит. Още по-хубавото е, че присъстващите ще могат да им зададат своите въпроси по време на Speed Mentoring  частта. Това е невероятен шанс да се докоснете до експерти, които ще ви консултират и ще ви предложат работещи дигитални решения за вашите проблеми и то напълно безплатно!

Организаторите са подготвили и специално дигитално шоу, на което ще бъдат представени някои от най-интересните изобретения в областта на роботиката, нанотехнологиите, VR и др. Ако посетите събитието, непременно вземете с вас и децата си, защото за тях също ще има изненада -специални работилници, в които малчуганите ще могат да вземат участие и да се докоснат до вълнуващия свят на технологиите.

Още една интересна възможност е кариерната зона, в която фирмите този път ще влязат в ролята на работодатели, предлагайки свободни работни позиции. За много студенти и специалисти в областта, това е перфектния начин да започнат нов етап от кариерното си развитие.

Както сами може да забележите, тазгодишното издание на Bulgarian Digital Week предлага неограничени възможности за всички участници. Станете и вие час от това приключение и се запишете за участие! Повече информация за начините, по които може да го направите ще откриете на официалния сайт на събитието – https://bdw.bg/

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close