75tr International Technical FairE-Commerce

Водещи лектори разкриват тайните на успешните продажби

На 26 септември в Града под тепетата ще се проведе конференция на тема  ,,Smart Retail 2020. Digital Solutions for more sales“. Едни от най-добрите специалисти в търговията на дребно, ще споделят с присъстващите изпробвани съвети и тактики, с които да направят продажбите си по-успешни, използвайки дигиталните технологии.

Лекторите на събитието ще разкрият начините за справяне с нарастващите потребителски очаквания. Също така, ще бъдат отбелязани основните тенденции, които ще бъдат актуални и през следващата година. Участниците в конференцията ще получат ценни знания, необходими за изграждането на ефективна стратегия за успешни продажби, която да внедрят в собствения си бизнес.

Събитието ще започне в 10:00 ч. и ще продължи до 17:00 ч. Сред имената на специалистите, които ще имате възможността да срещнете на конференцията са: Христо Николински от Etarget, Серги Сергиев от ShopUp, Наталия Стоянова от Netpeak и др. Подробна информация за лекторите  и програмата на събитието, ще откриете в сайта на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019.

Конференцията ,,Smart Retail 2020. Digital Solutions for more sales“ ще се проведе в рамките на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – иновативен форум, чиято цел е да представи най-новите постижения света на дигиталните технологии по интересен и иновативен начин. Той е основен акцент в програмата на Международен технически панаир Пловдив, който ще се проведе от 23-28 септември.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close