75tr International Technical FairIT ExpertМнения

Бизнесът започва с финансиране – водещи специалисти ще обсъждат различни европейски програми на събитието Bulgarian Digital Week 2019

Едно от най-мащабните изложения на Балканите – международният Технически панаир в Пловдив, ще открие своето 75-то по ред издание през есента. Точните дати са 23 – 28- ми септември, 2019-та година. Очаква се хиляди посетители да бъдат привлечени и от Дигиталната седмица – Bulgarian Digital Week 2019, която ще се проведе в рамките на панаира. Проектът има за цел да представи водещи иновации в света на ИТ бизнеса. Направлението Digital Summit ще представи на вниманието на аудиторията 13 тематични конференции. Сред тях е и Digital Start Up Project Financing, която ще отдели специално внимание на икономиката и развитието ѝ в духа на новите технологии.

На 23.09.2019-та година ще се проведе информационен ден за подпомагане на проекти в  ИТ сферата чрез финансиране.

В 13:00 часа Доц. Йосиф Аврамов ще открие Кръглата маса. По различни теми, свързани с икономическите дейности и промяната им от дигиталните технологии, ще дадат експертно мнение водещи специалисти. Фокусът е насочен към разчупването на традиционните институции, с цел намирането на по-гъвкави пазари и съдействието от страна на пълноправни партньори. Краудфъндингът и краудсорсингът, като способи за набиране на средства, все по-често намират своето приложение, така че те също ще заемат своето място сред дискусиите.

Digital Start Up Project Financing дава яснота относно различни европейски програми за финансиране, благодарение на които да се подкрепят материално различни проекти в ИТ сферата.

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close