НовиниСъбития

Дигитални експерти създадоха нови международни възможности на Digital4Ruse 2022 

Първото издание на МЕЖДУНАРОДНА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ Digital4Ruse 2022 ще се проведе на 16ти Април 2022 година в гр. Русе в Доходно Здание.

Фокусът на дигиталната сесия е върху най-големият фактор за успеха на един онлайн бизнес. 

 

Онлайн присъствието става все по-значим фактор за развитието на всеки бизнес, стана ясно след ковид вълната в последните години. За по-добра успеваемост в тази нова и конкурентна среда са нужни съответните знания и умения. Придобиването им е продължителен процес, който задължително преминава през участие в подобни форуми. Ако досега по редица причини огромен процент от тези прояви бе съсредоточен в София, то вече на дигиталната карта на България се появяват и други градове. Амбиция на организаторите е Русе да заеме своето полагащо се място, като устойчиво ядро за развиване на онлайн бизнес. Затова Digital4Ruse залага на най-добрите практици в тази сфера, професионалисти, които ще споделят своя опит с участниците. През деня на провеждането му, в Камерна зала „СЛАВИ ШКАРОВ“ ще се изявят над 20 лектора с презентации, изложения, дискусионни панели и уъркшопове на теми свързани с онлайн търговията. Публиката ще има реалната възможност да стане част от успешния дигитален свят.

Генерален спонсор на събитието е международната компания лидер в екомерс сектора – Vtex. По време на Digital4Ruse 2022 ще има изложителна зона, на която ще можете да срещнете копании като Ekont, Speedy, Metrica, EuShipments, Beluga IT, дигитална агенция SEOMAX както и за първи път като изложител в България ще срещнете и международния бранд в онлайн търговията – eBay. 

Коя е потенциалната аудитория на Digital4Ruse?

Това са собственици и мениджъри на компании от Русе, региона и страната. Всеки бизнес, който се интересува от предимствата на дигиталните технологии или вече ги прилага в комуникацията с клиентите си. Възможностите, които предлага Русе като местоположение, инвестиционен поток и инфраструктурна база стават все по-големи и разнообразни. Интересът към най-големият български град по поречието на река Дунав традиционно се увеличава и все повече бизнеси се развиват успешно тук. Именно това е една от най-важните причини да проведем един от най-големите форуми за дигитален маркетинг.

Запазете датата 16ти Април 2022 г. за Digital4Ruse!

Събитието е еднодневно и ще предложи безкрайно полезни и интересни лекции водени от най-добрите маркетинг експерти в България.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close