75tr International Technical FairE-Commerce

“Industry 2020. Digital Technologies for B2B and FMCG Industry“ – Иновативни практики за повишаване на производство

Есента пристига в Пловдив с откриването на най-голямата за Балканите бизнес среща – Mеждународния Технически панаир. 75-тото издание на панаира ще предостави възможността да се посети също и събитието Bulgarian Digital Week 2019 – един проект, който е посветен на бизнеса и иновациите в IT сектора. Датите, в които ще се проведе обхващат периода от 23 до 28- ми септември, 2019 г.

 Важна част от Дигиталната седмица е направлението Digital Summit. То съдържа в себе си 13 тематични конференции, кръгли маси, дискусии, презентации и работни срещи. „Industry 2020. Digital Technologies for B2B and FMCG Industry“ е една от ключовите конференции, които ще се осъществят на 25-ти септември, 2019 г.

Конференцията си поставя целта да събере заедно професионалисти в индустрията, които да предложат практически решения за стимулиране на производството. Това може да се осъществи чрез различни иновативни методи, които вече са възможни, благодарение на появата и развитието на технологиите. Имена като Стойне Василев, Петя Драганова и Николай Николов ще споделят с аудиторията някои от най-успешните практики, с които да бъдат постигнати дългосрочни професионални резултати.

Откриването ще се състои в 9:45 часа на 25-ти септември, като обсъждането на първата тема ще стартира в 10:00 часа. Продължителността на всяка лекция ще трае половин час. В проекта се очаква да вземат участие повече от 250 лектори. Миналогодишното събитие събра над 28 000 посетители, оставяйки след себе си продължителен отзвук.

Предстоящата Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде още по-мащабна, ползотворна и вълнуваща като преживяване, а конференцията „Industry 2020. Digital Technologies for B2B and FMCG Industry“ е само един от актуалните акценти, който организаторите са предвидили.

Тагове
Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close