Електронна търговия

MerchantPro

платформа за създаване на онлайн магазини

Никола Драгов е управляващ съдружник на MerchantPro и ShopMania в България и Гърция. С техническият си и маркетингов опит помага на онлайн магазините да напредват както в страната, така и на нови пазари. Негови са думите:
“Целият екип сме посветени на обслужването на търговците в MerchantPro. Когато те напредват и печелят, напредва и печели самата платформа.”

MerchantPro е платформа за електронна търговия, разработена в помощ както на стартиращи, така и на утвърдени на пазара фирми. В нея търговците откриват инструменти за редица услуги, включително плащания, доставка, маркетинг, реклама и куп други. Това е платформа, която позволява да се продават различни продукти в Интернет пространството и дава възможност за проектиране на онлайн магазин по вкус на търговеца, без да са необходими технически познания или умения за програмиране.

MerchantPro има всичко необходимо, за да се започне с продажбите онлайн. Платформата разполага с необходимите разработки за стартиране дори на международен бизнес. Разполага с огромното разнообразие от инструменти, езици, валути, куриери, платежни методи и интеграции с трети страни и всичко е така разработено, че да се използва бързо, лесно и удобно от администратори и крайни потребители.

MerchantPro е SaaS решение, което позволява мигновен старт за всеки бизнес, без да се налага допълнително инвестиране в техническа инфраструктура или разработка на софтуер.

Платформата предлага редица дизайни, оптимизирани за SEO, адаптирани за мобилни устройства и с висока конверсия, което дава възможност на посетителите да пазаруват лесно и удобно от всяко мобилно или настолно устройство.

Накратко казано, на малко по-технически език, MerchantPro е цялостно, уеб-базирано SaaS решение за пълномащабна електронна търговия, което позволява на търговците да предлагат своите продукти или услуги и да разчитат на големия трафик от потребители, като в същото време предоставят на клиентите си възможно най-добрите условия, за да могат да генерират този трафик и да стимулират възможно най-много продажби.

И накрая за тези, които вече са придобили малко повече интерес, искаме да представим и някои от функциите, които MerchantPro предлага. Платформата предлага възможност за B2B и B2C продажби едновременно. Това означава, че могат да се правят продажби както на едро, така и на дребно. Освен това дава възможност за избор на много допълнителни езици, така може да се отвори многоезичен магазин, с възможност за автоматично превалутиране. И понеже има възможност за многоезичен магазин, всеки магазин разполага с интерфейс в административния панел, който позволява цялостен превод на съдържанието. Това бяха част от функциите с които MerchantPro разполага, а ако желаете да разберете повече, може да посетите и сайта им.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ...
Онлайн ресурси в помощ на твореца
Старт на иновативния софтуер ERP4 – умен инструмент за управление на бизнес процесите
DiTech Special Edition 2022

Подобни публикации

Back to top button
Close