IT ExpertЛичности

Пет въпроса към Андреа Банда Банда за инфлуенсърството

Здравейте, Моля за кратко представяне с няколко думи

-Казвам се Андреа Банда Банда и опита ми е свързан предимно като тв водещ, режисьор и продуцент преди да стартирам инфлуенсърски инициативи.

Какво за вас означава да си инфлуенсър?

Много искам повече агенции и марки да разбират какво точно означава инфлуенсър, какво представлява работата на този човешки вид и как заедно могат да създават качествено, а не банално съдържание, което да се споделя в групата “Няма смисъл”.

Справят ли се бизнесите онлайн и кои са най-честите грешки, които правят?
– Че не знаят какво точно правят инфлуенсърите и каква е силата им и как да я използват.

Какво би посъветвала компаниите да правят в мрежата?

-Да вникват в работата на инфлуенсърите, да разбират какво стои зад тази думичка, с която някои хора се шегуват. Да проучват хората, с които решават да работят, да разбират какво  съдържание е характерно за профила им. Да позволяват чувство за хумор.

Кои са трите основи на дигиталния успех за вас?

-Не обичам такива гръмки изказвания, за всеки успех е различни. Лично моят успех се гради на автентичност, креативност и мисъл.

Каква е твоята дефиниция за ефективно онлайн присъствие?

-Честно казано, ефективно онлайн присъствие имаш, ако успееш да привлечеш много хора в профила си. Често се говори, че цифрите нямат значение – изобщо не мисля, че е така. Цифрите са важни. Не е нужно да са стотици хиляди, но да създаваш съдържание, в което се припознават много хора, е много трудно и лично според мен е признак за успех.

Ще си поговорим повече по темата на 18-ти Юни в следващото издание на Digital4Sofia „Видео маркетинг и социални мрежи“. До скоро!

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Препоръчваме също

Close
Back to top button
Close
Close