75tr International Technical FairIT NewsНовини

Smart Cities – дигиталните технологии променят градовете

На 25 септември в Пловдив ще се проведе конференция “Smart Building and Smart Cities”, на която водещи експерти в областта ще обсъдят бъдещето на умните градове и как дигиталните  технологии ще променят облика на градовете, такива, каквито ги познаваме днес. Тя е част от Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – един от най-мащабните форуми в България, посветен на технологичните иновации. То ще се проведе в Града под тепетата и ще продължи цели шест дни –  от 23-ти до 28-ми септември.

Конференцията “Smart Building and Smart Cities” ще започне от 10:00 с регистрация на посетителите. Специалисти в дългогодишен опит  ще представят пред присъстващите най-актуалните тенденции в сферата на умните технологии и ще отговарят на въпроси. В списъка с лектори фигурират имената на Елица Стоилова, създател на стартъпа Umni и гл. ас. д-р Иван Апостолов, преподавател в ИУ Варна.

В програмата на събитието са предвидени и паузи, предназначени за нетуъркинг, в които участниците ще имат възможност да се запознаят помежду си и да изградят полезни контакти. Конференцията ще събере заедно инвеститори, представители на публични сектор, изобретатели, учени и любители и ще даде възможност за реализиране на нови проекти.

Конференцията е безплатна за посещение с предварителна регистрация до 10-ти август. Ако желаете да запазите място в залата е необходимо да заплатите сумата от 30 лв. При налични свободни места, билети ще се продават и в деня на събитието. Регистрацията може да направите на официалния сайт на Bulgarian Digital Week 2019 – https://bdw.bg, като попълните формата.

 

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close