E-CommerceСъбития

StartUP Time. First Steps to Starting Your Own Business

Експерти съветват как да стартираме собствен бизнес

В дните между 23-ти до 28 септември в Пловдив ще се проведе един от най-мащабните национални форуми – Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019, на който ще бъдат представени новите тенденции в областта на информационните технологии и телекомуникациите. В програмата на събитието присъства и Digital Summit, по време на който водещи специалисти ще вземат участие в  13 тематични конференции. В деня на откриването на събитието, от 10:00 ч., ще се проведе конференцията “StartUP Time. First Steps to Starting Your Own Business”.

Основните теми, които ще бъдат разгледани конференцията са насочени към създаването на собствен бизнес. Специалисти в различни сфери, ще дадат практични решения на най-често възникващите  трудности, когато става дума за стартирането и развиването на една успешна бизнес идея. Ще бъдат обсъдени и различните варианти за финансиране на стартиращи компании. Освен това, участниците ще имат възможността да зададат своите въпроси и да получат експертни съвети.

Лектори на събитието ще бъдат Марина Мучакова – данъчен консултант във Vesta Консулт, адвокат Катерина Лютакова от Адвокатска кантора „Базлянков, Станоев и Ташев” и Силвия Павлова от платформата за развитие на стартъпи PrEXCELerator.

Конференцията “StartUP Time. First Steps to Starting Your Own Business” е безплатна за посещение с направена предварителна резервация до 10 август. Повече информация за програмата, лекторите и форма за регистрация ще откриете на официалния сайт на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019.

Тагове
Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close