75tr International Technical Fair

Традиции и иновации се срещат на Bulgarian Digital Week 2019

За 75-ти пореден път международният Технически панаир ще отвори врати в Пловдив. Това е сред най-престижните бизнес форуми на територията на Югоизточна Европа. Събитието ще стартира на 23-ти септември 2019-та и ще продължи шест пълни дни (до 28-ми септември включително).

Ще бъдат демонстрирани тенденциите в повече от сто на брой икономически бранша, като акцентът ще падне върху технологичния напредък на направления като виртуална действителност, 3D, комуникации, автоматизации и др.

Безспорно един от най-интересните акценти на панаира ще бъде проектът Bulgarian Digital Week 2019, който ще се проведе в рамките на същите дни: от 23 до 28-ми септември 2019-та година. Това е едно от най-мащабните събития в сферата на комуникациите и информационните технологии, което ще включва в себе си пет основни направления:

Digital Expo

В продължение на всичките шест дни водещи компании ще разполагат с индивидуални щандове, от които да презентират своите услуги и продукти. На фокус ще бъдат най-новите иновации, постигнати благодарение на напредъка в дигитализацията. Ще бъде разгледано положителното влияние, което високите технологии оказват върху развитието на бизнеса.

Digital Summit

Една наистина вълнуваща част от цялото дигитално изложение – 250 лектори ще вземат участие в 13 тематични конференции, на които ще бъдат обсъдени най-актуалните теми в света на бизнеса и дигиталния напредък. Участието е напълно безплатно и дава възможността за добиване на ценни знания и опит.

Digital Show

Ефектни демонстрации ще се проведат в специално обособените за целта зони (Smart Corner). Иноватори и изобретатели ще представят най-новите си разработки в области като роботика, изкуствен интелект, компютърни анимации, 3D графики, компютърни симулации и др. Увлекателни работилници ще предложат на най-малките гости възможността и те самите да влязат в ролята на талантливи изобретатели.

Speed Mentoring

Тази част от събитието може да се окаже съществена за личния и професионален път на всеки интересуващ се от успешна бизнес реализация в IT сектора. Динамични менторски сесии ще бъдат проведени от водещи специалисти в различни области. Посетителите ще имат възможността да чуят лично от тях важни практически съвети и ценни напътствия. Това е една чудесна възможност за създаването на полезни и нови контакти.

IT Career Fair

Специалната кариерна зона е създадена с цел различни фирми да презентират както себе си, така и свободните позиции, с които разполагат. По този начин се дава възможността на студенти или млади специалисти да открият своите бъдещи работни места, а също и на самите работодатели да съберат своя нов успешен екип.

Bulgarian Digital Week 2019 е една идеална възможност за обменяне на опит, провеждане на качествена комуникации със строго тематична насоченост и запознаване с последните технологични тенденции в развитието на бизнеса.

Миналогодишното събитие успя да събере на едно място цели 28 000 души, сред които близо 587 изложители. Тази година организаторите се канят за още по-големи мащаби и поради засиления интерес, събитието ще бъде излъчено дистанционно.

Не пропускайте шанса да се включите в една дългогодишна традиция, която утвърждава прогреса не само в рамките на технологичния свят, а и в личностен план!

За по-подробна информация, може да посетите официалния сайт на Bulgarian Digital Week 2019: https://bdw.bg/

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close