75tr International Technical FairIT NewsАкценти

В безопасност ли сме? Специалисти говорят за киберсигурността

Тази година откриването на 75-я международен Технически панаир в Пловдив ще изненада присъстващите с провеждането на едно от най-мащабните за телекомуникационните и информационни технологии събитие – Bulgarian Digital Week 2019. Мероприятието ще отвори врати на 23.09.2019 г.  и ще продължи до 28.09.2019 г.  включително. Специално място ще заема направлението Digital Summit, събиращо в себе си представянето на 13 тематични конференции, кръгли маси, дискусии, презентации и работни срещи. Конференциите ще се изнесат от лектори лидери в своята област. На 24.09.2019 г. присъстващите могат да посетят изключително актуалната конференция, посветена на киберпрестъпността и киберсигурността  – „Cyberlaw, Cybercrime & Cybersecurity“.

Намираме се в разгара на нова епоха – тази на виртуалната реалност. Вече всичко е по-бързо, по-лесно и по-достъпно. Но всяка иновация крие своите рискове. Кибератаките са сред опасностите, които ни дебнат във виртуалния свят. Темата е изключително важна за специалистите, работещи в сферата. Доказани професионалисти ще споделят начини, благодарение на които да подобрите киберсигурността на своите база данни, а също и ще се обърне внимание на съвременните хакерски атаки в ежедневието.

Конференцията ще сложи своето начало в 10:00 часа, като всяка една от темите ще продължи по половин час.  Своето експертно мнение ще дадат Светлин Наков – програмист и предприемач, създател на „Софтуерен университет“ ООД, Полина Терзийска – партньор в Prosperamo Consulting Group, Диана Вълкова –  партньор в адвокатско дружество „Динева, Русев и Съдружници“, Адв. Никола Стойчев и др.

Очаква се в конференциите да вземат участие над 250 лектори, а цялото събитие да посетят хиляди души от България и Европа.

Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close