75tr International Technical Fair

Video & Social Media Marketing – за силата на социалните мрежи и употребата ѝ в бизнеса

Мащабното събитие Bulgarian Digital Week 2019 заема важно място в настоящото откриване на 75-я международен Технологически панаир в Пловдив. Дигиталната седмица е ключова за споделянето и развитието на иновациите в сферата на комуникациите и информационните технологии. Събитието ще се проведе в периода 23.09.2019 г. – 28. 09.2019 г. Очаква се над 250 лектори да вземат участие в 13-те тематични конференции, които ще бъдат обединени в отделно звено – Digital Summit. В рамките на последния ден – 28.09.2019 г. специалисти в областта на дигиталния маркетинг ще споделят знания и опит в  конференцията ,,Video & Social Media Marketing“.

Идеите, креативността и атрактивното визуално представяне вече са задължителна част от бизнеса. Разпространението на реклами е много по-лесно с наличието на интернет. Но това също изисква някои тънкости. На конференцията „Video & Social Media Marketing“  ще говорят създатели на блогове, водещи имена в дигиталния маркетинг, а също и режисьори с иновативен и творчески подход към създаването на въздействащо видео.

Ще бъдат разкрити алгоритмите на някои от най-ползваните социални мрежи и ще се обсъдят полезни тактики за разпространението и разрастването на Вашия бизнес.

На 28.09.2019 г. от 10:00 стартира презентирането на ярки и актуални теми в дигиталния маркетинг. Освен ценни съвети и напътствия, конференцията дава възможността за лично допитване до някои от вдъхновяващите лектори.

,,Video & Social Media Marketing“ дава шанс за популяризирането, развитието и надграждането на всякакви бизнеси.

Тагове
Покажи повече

Di Tech

DiTech | Добре дошли в света на дигиталните технологии

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close